Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

E te malamalama i le faʻavasegaina ma uiga o vaega taʻavale ma oti?

I tausaga talu ai nei, o le manatu o le limu i le lalolagi ua faasolosolo malie ona lauiloa ma atinaʻe.O alamanuia oti ma limu ua avea ma alamanuia malosi faatekonolosi.Aemaise lava le taavale afi, e masani ona faʻaaogaina io tatou olaga i aso faisoo.O le a le tele o lou iloa e uiga i le taʻavale taʻavale?O loʻo mulimuli mai e faʻafeiloaʻi ai le faʻavasegaina o le taʻavale ma le faʻaogaina o taavale i luga aʻe o le faagasologa.

1, o le faʻavasegaina o masini taʻavale.
E vaevaeina muamua masini taʻavale i ni vaega se lua, taʻitasi, taʻavale palasitika taʻavale ma taʻavale faʻailoga taʻavale.
E tele auala faʻavasegaina o masini palasitika palasitika, e tusa ai ma le vaega palasitika auala e faʻaogaina ai auala e mafai ona vaevaeina i vaega faʻapitoa nei.O loʻo i ai faʻamaʻi tui, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻafefe faʻafefe, faʻapipiʻi faʻapipiʻi.I le faʻaopoopoga i nei mea, o loʻo i ai masini faʻapipiʻi masini, faʻapipiʻi ea ma isi.

O vaega fa'ailoga uma i totonu o le ta'avale e ta'ua o le fa'ailoga ta'avale.Automobile Die o le igoa lautele o le mate mo le gaosiga o vaega uma i totonu o le taavale.ma le mate fa'ailoga ta'avale o le mate mo le tu'iina o vaega fa'ailoga uma i totonu o le ta'avale.O vaega fa'ailoga o le tino o taavale e mafai ona vaevaeina i ni nai vaega3b7bce09vaega, e aofia ai ki tau o taumafa nono ma vaega fa'ailoga masani.O le vaega fa'ailoga e mafai ona fa'aalia manino ai uiga o le ata o le ta'avale o le ta'avale ta'avale.I se upu, o le mate fa'ailoga ta'avale o lona uiga o le tu'i uma o vaega fa'amau i luga o le ta'avale.

2, tekinolosi gaosiga i luga aʻe o loʻo faʻapea mai pisinisi faʻapipiʻi ua atiaʻe e avea ma pisinisi faʻatekonolosi.O le faagasologa o le gaosiga o taavale na faʻaaogaina ai foi le tele o tekinolosi gaosiga sili atu.Mo se faʻataʻitaʻiga, tekinolosi faʻaogaina maualuga, o lenei tekinolosi ua faʻaaogaina lautele i le fale gaosi oloa i le fale ma fafo, ma ua ausia ni faʻamanuiaga sili.E mafai ona faʻatatau i ituaiga eseese o meafaitino mo le gaosiga o le tipiina maualuga, faʻaleleia atili a tatou galuega.E ui lava o le atinaʻeina o tekinolosi faʻatekonolosi maualuga i lo tatou atunuu e le umi tele, ae o loʻo i ai foi se faʻaoga masani, o le faʻaaogaina o lenei tekonolosi e mafai ona faʻapuupuuina le taimi o gaioiga, faʻaleleia le saʻo o oloa, ma e mafai ona maua le faʻaogaina lelei. luga, galue lelei o mea maualuga-maaa.dcbe1c62Huangyan Leiao Molding Co., Ltd. o loʻo i totonu o le Itumalo o Huangyan mold city, Taizhou, Taizhou itumalo, o le "O le nuʻu o Saina faʻafefe".O le kamupani e masani lava ona auai i le gaosiga o tui, e tele tausaga o le poto masani, e masani lava o le gaosiga ma le gaosiga o fagu embryo mold, PET commodity mold, fagu pulou fagu, taavale i totonu ma fafo o le teuteuga ... faiga fa'alelei ei ai lona lava mamanu tulaga ese ma le faagasologa tekinolosi, e faavae i luga o le manatu o le "Fa'amaoni pulega", faatasi ai ma tagata faatau i totonu o le atunuu ma fafo e faatuina ai se sootaga lelei umi o le galulue faatasi, ou te talitonu o Leiao o le a avea ma ou agavaa o le faatuatuaina i le galulue faatasi. pisinisi.


Taimi meli: Nov-03-2022